wellas+Me

Hellu!
jag har inte skrivit på några dagar sorry yall! 

Har jobbat som bara den och vet ni vad i måndags efter jobbet gick jag iväg på en modelluttagning för Wellas som hårmodeller och när jag kom dit så skrev jag på lite papper och sen var det min tur att gå in med några andra som sökte, vi ställde oss på en rad och gick fram en och en, då var det min tur och fick berätta vad jag hade gjort senaste året  med mitt hår, det var 4 frisörer som satt och kollade riktigt noga,och såklart som alla andra så älskade de mitt hår,fick fina komplemanger:) man Tackar!!  En av dem sa till mig dig vill jag ha du passar perfekt!!!

Och nu ska jag gå 2visningar för Wellas, Sebastians o Sassoons, första visningen är 18februari och 18mars. Så jäkla kul detta ska bli:)))) Me sooooo happy!!!







like


chillin

yep been chillin all day long:)

kollat lite på olika kurser jag tänkt börja på kanske 1. Yoga elr 2. Västafrikanskdans låter riktikgt kul:)

ska fundera lite till men just nu tror jag att det lutar åt yoga  har en yoga matta som måste komma till användning :P




/Nas



...

Oj vad tiden går fort,redan en vecka har gått på jobbet nu och jag är fortfarande positiv:)
Igår sprang jag iväg på min lunch och var tvungen att ett par riktigt snygga skor så jag hoppas på lite varmare väder så jag kan använda dem:) ( kan inte lägga in bilder internet är så segt) :(





love 2yall

workin girl

japp nu har jag haft 3 arbetsdagar och jag trivs bra:) dagarna går snabbt och lite solsken får jag allt där uppe där jag sitter, väntar bara på att det ska bli lite varmare vill ha sommar!!!!
fy jag  är riktigt dålig på att ta kort nu, har inte hunnit med de än men i helgen skulle jag hinna:)


love
Nas

morning

Goodmorning!
Har ätit frukost,har tänkt att jag ska in till city dels för att jag ska köpa månads kort och kolla lite i butikerna:)
Känner mig lite seg i kroppen,vill egentligen bara vara inne och se en bra film!
Och ja jag börjar jobbet i morgon,ska bli kul:)

the notorius BIG

lite old school,which i love

are you ready?


still in bed

japp har inte orkat gå upp ur sängen än,så himla skönt att bara ligga och dra sig:) men måste snart göra mig lite frukost, tänkte en ägg macka o blåbärsoppa till:P

much love

8e januari

Oj vad tiden går fort för att idag har jag inte gjort alls mycket,har fixat håret och fixat lite bilder på datorn som jag senare ska lägga upp på tranåsbasket.se och har kollat lite resor hem med,försöker hitta de billigaste ju!!

Ska snart iväg till morbror på middag igen,blir lite bortskämd:)


rihanna on SNL




zoe saldana






7e januari

Idag så har jag åkt in till stan tänkte att jag gå till jobbet i och med att jag inte varit där än för att se vilka som jobbar och hur det ser ut helt enkelt, alla var jätte trevliga och jag ser fram imot att börja jobba!? :) 

Efter att jag varit där gick jag runt och letade lite kläder som alla andra men köpte inget:P inget jag föll för direkt.
sen blev det en sväng till farsta och träffa daddy,sen till årsta för att handla MAT!!!


Men nu sitter jag  här o dricker Te, kollar på How i met your mother så himla roligt:) 


känner att jag måste lägga upp lite bilder snart,ah det får bli i morgon då kommer lite bilder:P


Love Nas

...

Nu är jag här i stockholm, vet inte riktigt hur jag känner det är lite blandat. Har redan hem längtan! Men som sagt tar en dag itaget så får se hur det går.
Resan hit tog längre tid än väntat tåget från linköping var försenat 1,30 min dels att det var så jäkla kallt så var det inte så kul, men kom hit och packde upp,sen skulle jag fixa internet höll säkert på i 1h och det fungerade inte, men sen gjorde jag ett till försök och då ser jag att jag skrivit en siffra ist för en bokstav i koden jag skrev i!!! hahahaha så nu funkar det bra:)

Idag har jag tänkt köpa månadskort till tunnelbana,träffa min morbror sen får jag se vad det blir, köpa bas varor antar jag men det är så himla dyrt!

pussohej

im excited

Japp i morgon åker jag iväg ett tag till sthlm,det är lite pirr i magen måste jag säga,men det ska bli kul att få jobba på ett annat ställe och få vara med familjen som man har där:) Har packat nu men är inte klar än?! vet inte riktigt vad jag ska ha med mig,vill inte ha för mycket elr för lite.
Jag kommer att sakna T-town de första veckorna,



G4L



Avatar

Var och kollade på avatar kom hem för ett tag sedan, den var såå grymt bra ville inte det skulle ta slut. Men lite besviken var jag för att vi inte fick se i 3D men det är la för att man bor i lilla T-town:P
Och rätt som det var när vi kommit in i filmen så hoppar det tillbaka till en scen som vi redan har sett och folket i bio reagerade så de gick och sa till,haha har aldrig hänt förut när jag varit på bio.

åhh jag är så sugen på något att äta, men vet inte vad har suttit och funderat ett tag, ska nog kolla vad det finns att äääta:P


byebye sleep tight

It´s Friday and i got nothing 2 do

Hey!

Vaknade idag vid 11 tiden jätte seg och trött!

Senare idag så var vi från basketen och inventerade nere på ICA vilket gick bra och blev klara nu:) 

Ska snart ner och se Avatar, hoppas den är bra:) Den är väl i 3D va? hoppas det var jätte länge sedan jag såg en 3d.


RSS 2.0